چیپس ذرت یکی از میان وعدههای خوشمزه و پر طرفداری است که در عین سادگی در طرز تهیه اش، ارزش غذایی بالایی هم دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این چیپس ترد و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر شما هم این خوراکی لذیذ را دوست دارید، با ما همراه باشید.
طرز تهیه چیپس ذرت:
ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، در این میان دانههای ذرت را با مخلوط کن بریزید تا پوره شود.
آب جوش را از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید ، سپس نمک را افزوده و مخلوط کنید.
در مرحله بعد پوره ذرت هم بریزید و کمی آرد ذرت نیز به مواد بیفزایید و مخلوط کنید تا یکدست شود.حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن سرخ کردنی بریزید تا داغ شود، سپس چیپسها را به مدت یک الی ۳ دقیقه از یک طرف سرخ کرده و بعد از آن در مدت یک الی ۲ دقیقه از طرف دیگر سرخ کنید.
در پایان سرخ شدن، چیپسها باید طلایی رنگ، ترد و در لبهها حلقهای و پیچ خورده به نظر برسند.چیپسها را با قاشقی شکاف دار از روغن بیرون آورده و روی لایههای دستمالهای کاغذی تمیزی بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
خواص ذرت: