کوکو رولی یکی از غذاهای فینگر فودی محسوب میشود که میتوانید آن را به آسانی در خانه تهیه کرده و به عنوان یک پیش غذای شیک برای مهمان های خود سرو نمایید و یا به عنوان یک وعده غذای کامل در نظر بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کوکو رولی :
طرز تهیه کوکو رولی :
ابتدا، قارچ ، هویج و فلفل دلمه را شسته و خرد کنید، پیازچه را هم پاک کرده، شسته و خرد نمایید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید سپس قارچ، هویج و فلفل دلمه خرد شده را بریزید و تفت دهید تا زمانی که نرم شده و آب قارچ تبخیر شود کمی نمک و فلفل بزنید و پیازچه ها را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعد تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید .کمی نمک و فلفل به سفیده بزنید و تا جایی که خوب مخلوط شده و کف کند هم بزنید سپس سبزیجات تفت خورده را با سفیده مخلوط کنید.
در مرحله بعد تابه ای نچسب را روی حرارت بگذارید و بدون اینکه روغن بریزید بگذارید تا داغ شود ، حالا مواد را به صورت یک لایه نازک بریزید کمی که خودش را گرفت با کفگیر زیر آن را بلند کنید و آن را آرام رول کنید. از آخر رول دوباره مواد بریزید به صورتی که مواد زیر رولتان برود و شروع به بستن کند.
مواد را با سفیده تخم مرغ داخل تابه بریزیدو دوباره رول کنید تا موادتان تمام شود. حالا زرده را خوب بزنید و کمی نمک و فلفل بپاشید به همین شکل بریزید تا خودش را بگیرد و رولتان را به سمت زرده هول بدهید و کم کم جلو بروید تا زرده ها هم تمام شوند و رولتان کامل شود. رولتان را بگذارید کمی خنک شود و آن را برش بزنید. من یک مقدار موادم زیادتر شد و دوتا تخم مرغ را کامل زدم (یعنی سفیده و زرده را با هم) و آن رول های کوچک را در آوردم.
نحوه رول کردن کوکو رولی
خواص هویج: