مواد لازم:
۱۹/۲۰عدد انجیر خشکحریره بادام یکی از غذاهای بسیار مقوی و مغذی برای کودکان در سن رشد و سالمندان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای معده های حساس نیز بسیار مناسب است. حریره بادام از نظر ظاهری شباهت زیادی به فرنی آرد برنج دارد. به عنوان یک مادر بعد از این که نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذای کمکی است برسد، شاید بزرگترین دغدغهتان این باشد که چه غذایی در رژیم غذایی کودکتان قرار دهید تا علاوه بر این که راحت هضم شود، مقوی بوده و رشد جسمی و ذهنی او را تامین کند. حریره بادام یا فرنی بادام یکی از غذاهای سنتی ایرانی است.
در گذشته که غذاهای آماده کمتر بوده فرنی بادام را به عنوان غذای کمکی به کودک میدادند. به غیر از غذای کودک این غذا برای بزرگسالان و افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند فوقالعاده است. بنابراین این غذا را در رژیم غذاییتان به عنوان عصرانه یا حتی در ماه رمضان به عنوان افطاری میل کنید. در ادامه به طرز تهیه حریر بادام خواهیم پرداخت
مواد لازم:
1 لیتر شیرآبمیوههای حاوی شکر: مصرف این نوشیدنیها با معده خالی از آنجا که با شکر تصفیه شده پر شدهاند، میل شما را به پرخوری در طول روز افزایش داده و باعث ایجاد التهاب در بدن میشوند.
گوجه فرنگی: اگر از ریفلاکس معده یا زخم معده رنج میبرید، قطعا نباید گوجه فرنگی را به وعده صبحانه خود اضافه کنید. گوجه فرنگی حاوی اسید تانیک است که میزان اسیدیته معده شما را افزایش داده و علائم تان را وخیم تر می کند.