همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

طرز تهیه پیراشکی گوشت

بهترین طرز تهیه پیراشکی گوشت خانگی :

پیراشکی گوشت یکی از انواع فینگرفودهای خوشمزه و مجلسی است که میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و به عنوان پیش غذا از مهمان های خود پذیرایی کنید. 

طرز تهیه پیراشکی گوشت

  

مواد لازم میانی پیراشکی :

  • قارچ: 200 گرم
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز : 1 عدد
  • گشنیز خرد شده: 3 ق غ
  •  سیر: یک حبه
  • نمک ، فلفل و ادویه کاری : به میزان لازم
  • ادویه کاری: به مقدار لازم


طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی:

برای درست کردن یک پیراشکی گوشت خوشمزه ابتدا باید سیب زمینی ها را خوب شسته و داخل یک قابلمه مناسب قرار دهید و روی آن آب بگیرید و بگذارید روی حرارت تا بپزد.

 بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پخته شد آن را از روی حرارت برداشته و آبش را خالی کنید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس پوست سیب زمینی ها را گرفته و له کنید.  نمک و فلفل را افزوده و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر دربیاید.

در این میان پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، حالا تابه ای را روی حررات قرار داده و کمی روغن بریزید و پیازها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس سیر را رنده کرده و اضافه کنید و تفت دهید.

در مرحله بعد گوشت را بریزید و با پیاز و سیر تفت دهید، حالا نمک ، زردچوبه و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید و اجازه دهید گوشت کمی بپزد. 

در ادامه قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده و با مخلوط گوشت تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شده و بپزد، در آخر گشنیز را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی خمیری شده را به شکل توپ های مساوی و یکسان تقسیم کرده و آن ها را کمی پهن کنید ، وسط هر کدام از توپ ها کمی از مواد گوشتی را بریزید و آن ها را ببندید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس پیراشکی ها را داخل روغن قرار داده و سرخ کنید، بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم طلایی شود. سپس پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی اش برود.


نکات مهم درباره طرز تهیه پیراشکی گوشت:

  •  به جای گشنیز از سبزیجات دیگر مانند جعفری نیز میتوانید در این غذا استفاده نمایید .

  • داخل مواد میانی از ذرت ، نخود و فرنگی نیز می توانید استفاده نمایید .
  • ادویه کاری در این غذا بسیار مهم است و عطر بسیار خوبی به غذا میدهد. پس فراموش نکنید.
  • به جای مواد گوشتی در این پیراشکی از مواد مرغی یا سوسیس و کالباس یا سبزیجات هم می توانید استفاده نمایید .



منبع : نمناک 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.