همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

طرز تهیه ی کیک پنیر

کیک پنیر یکی از کیک های خوشمزه و ساده ای است که میتوانید برای پذیرایی از مهمان هایتان آن را به راحتی و در زمان کوتاه تهیه کرده و سرو نمایید. 

 

مواد لازم برای کیک پنیر:

  • بیسکویت ساقه طلایی: خرد شده یک و نیم فنجان
  • شکر : یک چهارم فنجان
  • کره: یک چهارم فنجان

مواد لازم برای مخلوط پنیر:

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پنیر خامه ای: یا پنیر فتا 200 گرم
  • شکر: نصف فنجان
  •  وانیل شکری: نصف قاشق چایخوری

  

طرز تهیه کیک پنیر:

ابتدا بیستکوییت ساقه طلایی را خرد کرده و با شکرو کره مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند، سپس داخل قالبی که چرب کرده اید پهن کرده و کمی فشار دهید تا منسجم شود.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و پنیر خامه ای، وانیل و شکر را افزوده و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس روی خمیر داخل قالب بریزید  و در طبقه وسط فر 180 درجه که قبلا گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.

بعد از نیم ساعت، به مایع مخلوط پنیر چنگال می زنیم. اگر نچسبید، کیک پنیر شما آماده است.می توانیم روی کیک، بیسکویت خرد شده بپاشیم، یا میوه ی تازه ی نرم مثل توت فرنگی ، کیوی، موز روی آن بگذاریم و بعد در فر قرار دهیم.

 

نکات:

  •  پنیر فتا را از 3  ساعت پیش در آب قرار دهید تا نمک آن از بین برود.
  • مقدار شکر در مخلوط پنیری کاملا سلیقه ای است و میتوانید آن را کم و یا زیاد کنید.
  • قالب را خوب چرب کنید زیرا احتمال اینکه مواد به آن بچسبد زیاد است.
  • اگر کیک پنیر شور نیز دوست داشته باشید، می توانید از 50 گرم پنیر معمولی شوری نگرفته (روزانه) را به علاوه ی 150 گرم پنیر خامه ای استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.