همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

طرز تهیه تارت تمشک

تارت تمشک یک دسر خوشمزه و آسان است که در زمان کوتاه تهیه میشود،  تارت تمشک را می توانید در قالب های کوچک تارت درست کنید و یا اینکه در یک قالب بزرگ بپزید و بعد از پخت برش بزنید .

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

 

مواد لازم برای تارت تمشک:

  • پنیر خامه ای: 1 بسته 
  • خمیر کوکی: 1بسته (16.5 اونس) 
  •  شکر: ¼ فنجان
  • عصاره وانیل:½ قاشق چای خوری 
  • تمشک تازه: 32 عدد
  • پوسته 1 پرتقال

  

طرز تهیه تارت تمشک:

ابتدا  32 عدد قالب مافین را چرب کرده و خمیر کوکی را به 32 قسمت مساوی برش بزنید، هر خمیر را به شکل توپ درآورده و با دست باز کنید و داخل مافین ها قرار داده و شکل دهید طوری که همه جای قالب را بگیرد.

تارت ها را در سینی فر بچینید و برای 12 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا زمانی که طلایی شوند. سپس آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید خمیر 10 دقیقه بماند تا خنک شود.

در این میان پنیر خامه ای، شکر، پوست پرتقال و وانیل را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. یک قاشق پنیر خامه ای را بر روی تارت قرار دهید. روی هر کدام یک تمشک تازه قرار دهید. تارت را تا زمانی که خنک شود سرو کنید.


خواص تمشک:

  • تمشک برای افزایش سلامت چشم مفید است.
  • خوردن تمشک به بدن در جلوگیری از سرطان کمک میکند و تولید سلول های سرطانی را کاهش می دهد.
  • تمشک حاوی مقدار زیادی فیبر بوده و به حفظ سلامت قلب کمک میکند.
  • مصرف تمشک موجب بهبود باروری شده و خطر سقط جنین را کاهش می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.