مربای بهار نارنج یکی از خوشمزه ترین مرباها است که علاوه بر طعم و عطر بی نظیرش از خواص فوق العاده ای هم برخوردار است. بهارنارنج آرام بخش است و برای داشتن خوابی راحت خوردن دمنوش آن توصیه میشود. همچنین بهار نارنج برای از بین بردن درد های شکمی مفید بوده و موجب تقویت معدهه نیز میشود.
مواد لازم مربای بهار نارنج:
طرز تهیه مربای بهار نارنج:
برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا باید تلخی آن را گرفت، برا این کار مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس شکوفهها را افزوده و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید.
این کار را برای ۲ تا ۳ بار انجام دهید و بعد شکوفهها را ۲۴ ساعت در آب سرد بخیسانید. در این مرحله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید تا تلخی آن کاملا از بین برود.
بعد از سپری شدن این مدت زمان شکر و سه پیمانه آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود، سپس بهارنارنجها را به شربت اضافه کنید و آن قدر حرارت دادن را ادامه دهید تا مربا غلظت پیدا کند.
در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود، بعد از اینکه خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز و درب دار بریزید و در یخچال بگذارید.
نکات:
خواص بهارنارنج: