سالاد یکی از پیش غذاهای محبوب دنیا است که با مواد مختلف و با روش های متفاوتی تهیه و در کنار غذا سرو میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سالاد ترکیهای را به شما دوستان آموزش دهیم. همراه ما باشید تا در این مقاله کاری کنیم تا در مهمانیها سالادی خاص برای مهمانتان سرو کنید.
مواد لازم برای سالاد ترکیهای:
ابتدا برگ های کاهو را جدا کرده و خوب بشویید سپس داخل یک آبکش بریزید تا آبش کاملا گرفته شود، بعد از اینکه کاهو ها خشک شدند آن ها را خرد کرده و کنار بگذارید.
در ادامه خیار و گوجه فرنگی را هم شسته و بعد از خشک شدن خرد کنید. فلفلها دلمه ها را نیز بشویید و از وسط برش بزنید، قسمت های سفید و دانه های آن را جدا کرده و خلالی برش بزنید.
در ادامه پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و در آخر تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط کنید.
برای تهیه سس سالاد ترکیهای ابتدا سیر را ریز ریز کنید. آب لیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید. نعناع و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و اضافه کنید.
سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به همه سالاد برسد. در نهایت با پنیر فتا و زیتون سیاه تزئین کرده و میل کنید.
خواص کاهو: