همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

همه چی تمام

مرجعی متفاوت با مطالب گوناگون

طرز تهیه همبرگر

همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است. مواد اصلی همبرگر عبارتند از گوشت گاو و برخی چاشنی ها که این غذا به صورت ساندویچ با مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود. همبرگر را می توان به دو روش سرخ شده و کباب شده طبخ کرد.

آماده سازی شکل برگر

  

مواد لازم برای همبرگر مخصوص

    • گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم
    • آرد سوخاری مقدار لازم
    • تخم مرغ 1 عدد
    • پیاز 1 عدد
    • سیر 2 عدد
    • نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر کبابی رژیمی

 تمام مواد رو باهم مخلوط کنین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغزپخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین . از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی سرو کنید.

نکات

 بهترین گوشت برای همبرگر مخلوطی از گوسفند و گوساله (و البته هردو بدن چربی )هست.

 

میتوانید همبرگر مخصوص را به صورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.

برای سرو میتوانید از پنیر، کاهو، کلم، گوجه، خیار شور و … استفاده کنید.

یکی از ترفندهای عالی برای داشتن ساندویچ های همبرگر خوشمزه و استثنائی این است که نان همبرگر را هم چند دقیقه روی گریل گرم کنید.


منبع: ghatipati20

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.