ابتدا شیر ولرم , خمیر مایه و یک غذاشق غذاخوری از شکر را در پیاله ای بریزید و ترکیب نمایید , روی پیاله را با یک لایه سلفون بپوشانید و برای 10 دقیقه تا یک ربع کنار بگذارید تا کف نماید .
بعداز سپری شدن زمان فوق روغن مایع , تخم مرغ , نمک , باقیمانده شکر و ترکیب خمیر مایه را در یک ظرف بزرگ بریزید و عالی نیز بزنید تا یک پارچه شود .
درین تراز آرد را در سه سطح روی مواد الک کرده و هر توشه مواد را نیز بزنید , در نهایی تراز افزودن آرد مواد را با دست ورز دهید تا خمیر صحیح شود .
روی خمیر یک لایه سلفون بکشید و روی کاسه را نیز با یک حوله بپوشانید و برای 1 ساعت کنار بگذارید تا خمیر ورآید . بعداز یک ساعت خمیر را روی یک مرحله آرد پاشی شده قرار داده و روی آن مقداری آرد بپاشید .
خمیر را با دست عالی ورز دهید تا قابل انعطاف و لطیف شود , بعد خمیر را به دو نصیب هم اندازه برش زده و هر بخش را با دست به حالت گلوله درآورید .
در این دستور تهیه یک روش جدید و جالب خمیر پیتزا را بیان می کنیم که در مواد آن شاید ماءالشعیر و فلفل جالب باشد:
ابتدا پودر مخمر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کف کند.
در این میان آرد، فلفل سفید، نمک و شکر را در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از اینکه خمیرمایه عمل آمد آن را به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط نمایید.
در این مرحله ماء الشعیر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر درست شود. خمیر بدست آمده را کمی ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شده و نرم و لطف شود.
خمیر بدست آمده را برای 4 تا 5 دقیقه روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا آماده شود.
خمیر آماده شده را داخل یک کاسه قرار داده و روی آن را با یک حوله بپوشانید و کنار بگذارید تا ورآید. بعد از اینکه خمیر پف کرد و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آرد پاشی شده ورز دهید و به دو قسمت مساوی برش بزنید. هر قسمت از خمیر را به شکل چونه گرد در آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست به آن فرم دهید. خمیر آماده است میتوانید از آن برای پخت پیتزای مورد نظرتان استفاده نمایید.
منبع: ashpaazi